Brieven en songteksten van Dylan geveild voor half miljoen dollar

Bob DylanBrieven en niet-gepubliceerde songteksten van de Amerikaanse singer-songwriter Bob Dylan, die in het bezit waren van de weduwe van Dylans goede vriend en blueszanger Tony Glover, die in 2019 overleed, zijn donderdag voor een bedrag van 495.000 dollar (ruim 417.000 euro) door veilinghuis R.R. Auction geveild.
In één van die brieven legde Robert Allen Zimmerman, de echte naam van de in 1941 geboren Dylan, uit dat hij zijn naam veranderde uit angst voor antisemitisme.
In een andere brief bekende Dylan dat zijn liefdeslied Lay Lady Lay uit 1969 niet voor de soundtrack van de film Midnight Cowboy was gemaakt, maar al eerder was geschreven ter ere van Barbra Streisand.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere, info@vinyllp.nl