Brian May brengt nieuw lied uit

Queen-gitarist Brian May heeft voor het eerst in twintig jaar weer een solonummer gemaakt. Het lied wordt de ruimte in gestuurd met een Amerikaanse sonde die dinsdag, op nieuwjaarsdag vertrekt richting de New Horizons op 6,6 miljard kilometer van de aarde.

Brian MaySterrenkundige

In het lied is onder meer de computerstem van natuurkundige Stephen Hawking te horen. May is van origine sterrenkundige. Hij stopte daarmee toen Queen doorbrak, maar na de dood van zanger Freddie Mercury keerde hij terug naar de wetenschap. Van 2008 tot 2013 was May het hoofd van een universiteit in Liverpool. In 2015 zat hij bij de vluchtleiding toen de New Horizons langs Pluto vloog.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere