Beroemde Amerikaanse saxofonist Bobby Keys overleden

bobby-keysDe Amerikaanse saxofonist Bobby Keys is overleden. Keys werd bekend door de samenwerking met onder anderen The Rolling Stones, The Who, Eric Clapton, Joe CockerGeorge Harrinson en John Lennon. Tevens was hij een zeer goede vriend van Stones-gitarist Keith Richards. Hij overleed op 70-jarige leeftijd in zijn woonplaats Franklin in Tennessee. Hij was al lange tijd ziek.

Bobby Keys stond tientallen jaren op het podium bij optredens van de band. Ook bij de laatste 14 On Fire-concertreeks speelde hij mee, maar door steeds ernstiger wordende leverklachten werd hij gedwongen de tournee in de zomer af te breken.
De Stones laten in een verklaring weten dat ze "geschokt zijn door het overlijden van de legendarische saxofonist". Voordat hij ging werken als studio- en sessiemuzikant maakte hij naam als saxofonist van Buddy Holly and The Crickets.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere