Laatste lid Blue Diamonds overleden

The Blue Diamonds-zanger Riem de Wolff is dinsdag 12 september op 74-jarige leeftijd overleden. 

Wereldhit met Ramona

Blue-DiamondsThe Blue Diamonds was een Nederlands duo bestaande uit de broers van Indisch-Nederlandse afkomst Riem en Ruud de Wolff. Begin jaren zestig scoorden ze vier nummer 1-hits in Nederland met ('Til) I Kissed You, Oh Carol, Ramona en Little Ship. Van het nummer Ramona werden wereldwijd 7 miljoen exemplaren verkocht.Tot de dood van Ruud de Wolff in december 2000 bleven The Blue Diamonds platen maken en optreden.
Riem kreeg een week geleden een hersenbloeding, maar was aanspreekbaar. De tweede hersenbloeding in het weekend werd hem echter uiteindelijk funest.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere