Ozzy in ziekenhuis en neemt afscheid

Black Sabbath-frontman Ozzy Osbourne moet in mei worden geopereerd. Waaraan is niet bekend, maar de zanger moet minstens vier weken herstellen. De 66-jarige zanger wordt in mei geopereerd. Voordat de 66-jarige zanger in het ziekenhuis wordt opgenomen, zal Black Sabbath nog wel vier concerten geven in Zuid-Amerika.

Black SabbathAfscheid van Black Sabbath

Black Sabbath neemt echter wel binnenkort afscheid. Het afscheid komt niet als een verrassing. Vorig jaar verklapte Ozzy Osbourne al dat de band die hem wereldfaam bezorgde plannen had voor een laatste album en tour. Deze tour zal in novenmber op Ozzfest in Japan starten. Ozzfest vindt dit jaar plaats op 21 en 22 november in Makuhari Messe, net buiten Tokio. De laatste keer dat de band in Nederland stond, was in november 2013, toen ter promotie van het comebackalbum 13. Voor de opvolger, de afscheidsplaat van Black Sabbath, werken Osbourne, Tony Iommi en Geezer Butler dit jaar mogelijk weer samen met producer Rick Rubin.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere