Geen concert van Black Sabbath in Nederland

Het afscheidstournee 'The End Tour' van Black Sabbath zal helaas niet naar Nederland komen.

Laatste tournee van legendarische band

Black SabbathDe groep, die in 1968 werd opgericht en als  eerste metalband grote bekendheid verwierf met de hit  Paranoid, heeft woensdag de plaatsen in Europa bekend gemaakt en daar zit niet Nederland maar wel wel België bij. Fans kunnen ze zien op 1 juni bij het Graspopfestival, waar Black Sabbath de headliner is.
De groep kondigde al geruime tijd geleden aan dat Black Sabbath nog één keer de wereld rond wilde om afscheid te nemen van de fans. De originele Sabbathleden die nog altijd van de partij zijn, zijn zanger Ozzy Osbourne, bassist Geezer Butler en gitarist Tony Lommi. Bij de laatste lijkt het rock’n’roll leven te zwaar geworden. Bij hem werd de afgelopen jaren kanker geconstateerd en hij genas weliswaar, maar blijkt toch danig verzwakt.

Originele drummer Bill Ward is gebrouilleerd met Osbourne en wordt bij de aankondigingen van de tournee niet meer genoemd. Ook bij de vorige tournee van de groep werd hij al vervangen door Tommy Clufetos.
Januari start het tournee in Noord Amerika.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere