Zanger Billy Paul (81) van Me and Mrs. Jones overleden

De Amerikaanse R&B en soulzanger Billy Paul is zondag op 81 jarige leeftijd aan alvleesklierkanker overleden.

Billy PaulNummer 1-hit : Me and Mrs. Jones

Paul Williams, zoals hij officieel heet, werd in 1934 in Philadelphia geboren en begon al vroeg met zingen en muziek. In 1972 werd hij over de gehele wereld bekend met het nummer Me and Mrs. Jones, waarvoor hij een Grammy Award ontving. 
Hij trad op met soul- en jazz-legendes als Nina Simone, Roberta Flack , Dinah Washington, Charlie Parker  en Miles Davis. Hoewel hij nooit meer het succes haalde van Me and Mrs. Jones, wordt hij wel beschouwd als een belangrijke soul-pionier.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere, info@vinyllp.nl