Veelzijdige artieste Bette Midler komt met bijzonder album uit

Bette Midler kennen we voornamelijk van grote hits van de begin jaren 80, zoals The Rose, Beast of Burden en in de jaren 90 From a Distance en To Deserve You.
Bette MidlerHaar laatste album was acht jaar geleden en nu komt ze op 69 jarige leeftijd ineens uit met het album It’s The Girls! Opmerkelijk is dat het allemaal nummers zijn van vroegere meidengroepen, zoals The Andrews Sisters, The Ronettes, The Supremes, The Shangri-Las, The Crystals en Motown artiesten zoals The Marvelettes.
De zangeres geeft toe dat ze aan de meeste nummers een nieuwe draai wil geven. Zo klinkt Can't Hurry Love van The Supremes heel anders. Hierdoor is het zeker een bijzonder album en misschien wel één van de beste van deze veelzijdige artieste. Een prachtig nummer is bijvoorbeeld de levendige vertolking van The Exciters grote 1963 hit "Tell Him", maar ook het prachtige duet "He is Sure The Boy I Love" met Darlene Love. Eigenlijk is er geen slecht nummer op deze plaat. Al met al dus een zeer goed album.Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere