Musical over The Bee Gees in de maak

Universal Pictures maakte woensdag 8 november bekend dat er een musical komt over het leven van de tweelingbroers Robin en Maurice en hun oudere broer Barry Gibb, die samen de bekende groep The Bee Gees vormden.

Bee GeesBarry Gibb als producer

Universal Pictures-baas Jimmy Horowitz zei, dat hij een deal heeft gesloten met Barry, de nog enige levende 'Bee Gee', en de erven van Robin en Maurice Gibb en dat Barry nauw betrokken wordt bij het project als uitvoerend producent, waarbij de laatste zei dat de familie nu de kans heeft om eindelijk het echte verhaal te vertellen. Het is nog niet bekend wanneer de Bee Gees-musical in première gaat.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere, info@vinyllp.nl