Contracten van Beatles geveild

Tijdens veilingen hebben twee contracten van The Beatles resp. 83.000 en 494.000 opgeleverd.


BeatlesEerste contract met Epstein

Vooral het zogenaamde "oprichtingsovereenkomst" van de Britse groep ofwel het eerste contract wat The Beatles sloten met de vermaarde manager Brian Epstein leverde in Londen haast een half miljoen euro op. Enkele dagen na de ondertekening kwam de eerste single Love Me Do uit die een eerste stap naar het grote succes bleek.
Een week daarvoor bracht in New York het eeste contract van de groep in 1961 in Hamburg met de Duitse muziekproducent Bert Kaempfert nog geen ton op.
Het bedrag in Londen was hoog, echter dat gold niet voor alle muziekkavels. Voor de vleugel waarmee Abba de hits Dancing queen en Money money money opnam, had niemand (genoeg) geld over. De piano werd daardoor niet verkocht.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere, info@vinyllp.nl