Een ton voor de allereerste Beatles plaat

De 78-toeren-grammofoonplaat met de nummers Till There Was You en op de andere kant Hello Little Girl van The Beatles heeft op een veiling haast 100.000 euro opgeleverd.

BeatlesPlaat voor de grote doorbraak

De titels waren geschreven op het label met de hand van Brian Epstein, de eerste manager van The Beatles. Till There Was You beschreef hij als het werk van Paul McCartney & The Beatles, bij Hello Little Girl schreef hij John Lennon & The Beatles als uitvoerende artiest. Het waren demo's voor de platenmaatschappijen om proberen een contract te krijgen. De grote doobraak moest dus nog komen.
De singletjes lagen zo'n vijftig jaar op de zolder van Les Maguire, de toetsenist van Gerry & The Pacemakers. Hij kreeg de platen toen cadeau van Epstein.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere