Beach Boys - Smile. De beste popplaat aller tijden blijft nooit gemaakt

Het is eind 1966 en het werk aan Smile, de popplaat van The Beach Boys die alle andere popplaten overbodig moet maken, nadert zijn voltooiing. foto - Vinyl-Lp : Beach Boys ’Fire’-segment dat deel uitmaakt van de ’Elements Suite’, is na 24 takes eindelijk naar de zin van Brian Wilson. Dan eisen de druk en de drugs hun tol. Wilson denkt dat de jongste opnamen de oorzaak zijn van een ongewoon aantal branden in en rond Los Angeles. Om erger te voorkomen probeert Wilson de banden te verbranden. Vreemd genoeg willen die nu juist geen vlam vatten. Ze verdwijnen in een kluis en liggen daar mogelijk nu nog. Vervolgens raakt Wilson het padje helemaal bijster en zet hij een streep door het hele Smile, om jarenlang zijn bed nauwelijks nog uit te komen. Het in 2004 uitgebrachte Brian Wilson Presents Smile is mosterd na de maaltijd en zo blijftde beste popplaat aller tijden nooit gemaakt.


Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere