B.B. King mogelijk vermoord

B.B.KingEr komt een moordonderzoek naar mogelijke vergiftiging van de legendarische bluesgitarist en zanger B.B. King door 2 van zijn assistenten.

Dochters hebben grote twijfel

Dochters Karen Williams en Patty King, die de beschuldigingen uitten, zeiden dat ze niet in de buurt mochten komen van King in de tijd dat het slecht ging met hun vader. Het gaat hierbij om de zaakwaarnemer LaVerne Toney en persoonlijke assistent Myron Johnson van B.B. King. Voor zijn dood benoemde King assistent Toney als erfgenaam. De dochters beschuldigen Toney al langer van een slechte behandeling van hun vader. Eerder zeiden ze al dat de assistent geld gestolen zou hebben van King. 
Advocate Larissa Drohobyczer zegt dat er genoeg bewijs is om onderzoek te doen naar vergiftiging of verwaarlozing..

Atopsie en onderzoek

Inmiddels heeft autopsie op het lichaam van de blueslegende plaatsgevonden. De uitslag daarvan wordt over zes tot acht weken verwacht. De politie in Las Vegas bevestigt tegenover Amerikaanse media dat er een moordonderzoek loopt.
Het onderzoek heeft naar verwachting geen gevolgen voor de herdekingbijeenkomst die aankomende week voor King gehouden wordt in Memphis. 
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere, info@vinyllp.nl