B.B. King mogelijk vermoord

B.B.KingEr komt een moordonderzoek naar mogelijke vergiftiging van de legendarische bluesgitarist en zanger B.B. King door 2 van zijn assistenten.

Dochters hebben grote twijfel

Dochters Karen Williams en Patty King, die de beschuldigingen uitten, zeiden dat ze niet in de buurt mochten komen van King in de tijd dat het slecht ging met hun vader. Het gaat hierbij om de zaakwaarnemer LaVerne Toney en persoonlijke assistent Myron Johnson van B.B. King. Voor zijn dood benoemde King assistent Toney als erfgenaam. De dochters beschuldigen Toney al langer van een slechte behandeling van hun vader. Eerder zeiden ze al dat de assistent geld gestolen zou hebben van King. 
Advocate Larissa Drohobyczer zegt dat er genoeg bewijs is om onderzoek te doen naar vergiftiging of verwaarlozing..

Atopsie en onderzoek

Inmiddels heeft autopsie op het lichaam van de blueslegende plaatsgevonden. De uitslag daarvan wordt over zes tot acht weken verwacht. De politie in Las Vegas bevestigt tegenover Amerikaanse media dat er een moordonderzoek loopt.
Het onderzoek heeft naar verwachting geen gevolgen voor de herdekingbijeenkomst die aankomende week voor King gehouden wordt in Memphis. 
Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere