Aznavour overleden

De Franse chansonnier Charles Aznavour is op 94 jarige leeftijd overleden.

Voor velen de grootste chansonnier

AznavourAznavour, die in de nacht van zondag op maandag in zijn slaap overleed, werd geboren in 1924 in Parijs als zoon van Armeense immigranten. Hij was op jonge leeftijd al met muziek bezig, maar brak pas echt door nadat hij met Edith Piaf op tournee was geweest en zij hem aanmoedigde verder te gaan in de muziek. Hij wordt nu beschouwd als een van de grootste chansonniers. Zijn zeventig jaar lange carrière bracht al 294 albums en 1.200 liedjes voort, waaronder de klassiekers 'La Bohème', 'The Old Fashioned Way', 'Yesterday, When I Was Young', 'She' en 'What Makes a Man'.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere