Voormalig gitarist van de Bintangs overleden

Mede oprchter van De bintangs, Arti Kraaijeveld, is dinsdag 1 mei op 71 jarige leeftijd overleden.

Nederlandse Rolling Stones

Arti-bintangsArti behoorden voor velen tot de top van de Nederlandse gitaristen en was onder meer verantwoordelijk voor de Bintangs-hits Travelling In The USA en Agnes Grey uit 1970. De groep, die in 1961 in Beverwijk opgericht werd door Artie en zijn broer Frank (bas, zang), speelden in eertse instantie indorock maar ging al snel over tot een ruig soort rhythm & blues. De optredens waren enerverend en de Bintangs werden vaak vergeleken met de Rolling Stones. Begin 1972 leidden meningsverschillen ertoe dat de gebroeders Kraaijeveld uit de groep werden gezet. In 1974 keerde alleen Frank Kraaijeveld terug.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere, info@vinyllp.nl