Protestzanger Armand op 69-jarige leeftijd overleden.

Herman George van Loenhout ofwel Armand, die in de jaren 60 beroemd werd door het bekendste protestlied uit de Nederlandse popgeschiedenis 'Ben ik te min', is overleden.

ArmandSinds kort was Armand weer in beeld

In 2011 deed de eeuwige hippie Armand mee aan het televisieprogramma Ali B op volle toeren en in 2012 werkte hij voor het eerst samen met zanger Lucky Fonz III en Dave von Raven van The Kik. In juni kwam het album Armand & The Kik met bewerkingen van minder bekende Armand-liedjes uit.
Armand, die ook wel 'de Nederlandse Bob Dylan' genoemd werd, maakte in de jaren 60 en 70 deel uit van de hippiegeneratie en stond bekend als fervent liefhebber van cannabis.
Armand zei ooit: 'Als ik dood ben kan een hele natie van mijn as als ze die oproken twee jaar lang stoned zijn.'
Hij overleed gisteravond in een ziekenhuis in Eindhoven. Hij was al geruime tijd ziek.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere