Queen of soul is niet meer

De legendarische Amerikaanse soulzangeres Aretha Franklin is donderdag op 76-jarige leeftijd overleden in haar woning in de Amerikaanse stad Detroit, Ze leed aan alvleesklierkanker.

Zonder twijfel één van de grootste

We verliezen met dood Franklin een van de beste zangeressen aller tijden. Voor velen was ze een groot voorbeeld. Tot haar grootste hits behoren onder meer Respect, I Say a Little Prayer, Chain of Fools, Think en I Knew You Were Waiting (For Me). Aretha FranklinGedurende haar indrukwekkende loopbaan won de domineesdochter uit Memphis onder meer achttien Grammy's. Ze was in 1987 de eerste vrouw die een plek kreeg in de Rock & Roll Hall of Fame. Op de ranglijst van beste zangers aller tijden van het Amerikaanse tijdschrift Rolling Stone, staat Franklin op de eerste plek. "Aretha is een geschenk van God", schreef het muziektijdschrift in 2010. "Zij is de reden waarom vrouwen willen zingen."
De muziekwereld maar ook haar vele fans rouwen om de dood van de één van de grootste zangeressen van de afgelopen eeuw.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere, info@vinyllp.nl