Anita Pointer, één van The Pointer Sisters, overleden

Na June(2006) en Bonnie(2020) is nu het 3e lid van de 4 koppige r&b-groep zaterdag 31 december op 74-jarige leeftijd overleden. Alleen de oudste zus, Ruth, is nog in leven.
Pointer SistersDe vier zussen scoorden in de jaren 70 en 80 hits met nummers als Fire, Hapiness, Should I do it, I'm so excited, Automatic en Jump. Bonnie haakte in 1978 af en ging solo.
In de jaren 00 beleefden de Pointer Sisters opnieuw een succesperiode in Europa. In 2002 namen ze deel aan de Night of the Proms, een reeks van concerten in de Benelux, Frankrijk en Duitsland, en werden door het publiek verkozen tot favoriete act
Anita is aan kanker overleden.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere