Drummer Andy White van The Beatles overleden

Andy White, die Ringo Starr/Steve Best van The Beatles verving voor de opnames van het nummer Love Me Do is op 85-jarige leeftijd aan de gevolgen van een beroerte overleden.

Beatles

Vervanger en 5e Beatle

White werd door de Beatles ingehuurd in 1962 om de single Love Me Do en de b-kant P.S. I Love You op te nemen.Er zijn geruchten geweest dat White ook ingehuurd werd om een versie van Please Please Me in te spelen. Geruchten die door White zelf werden bevestigd in een interview met de BBC drie jaar geleden. Sommigen beschouwen hem dan ook als de 5e Beatle.
White was verder een veelgevraagd sessiemuzikant en werkte samen met legendes als Tom Jones, Rod Stewart, Chuck Berry en Herman's Hermits.

Luister naar Love Me do :Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere