Duane Allman verongelukte met zijn motorfiets

foto - Vinyl-Lp : allmanIn 1971 verongelukte Duane Allman(Allman Brothers) in Macon, Georgia met zijn motorfiets (hij botste frontaal op een vrachtwagen). Hij was -behalve een zeer begaafd slidegitarist -ook een veelgevraagd studio- en sessiemuzikant. Hij heeft met veel topartiesten gespeeld. "Layla" van Derek & The Dominos is één van de bekendste nummers waar hij op speelt. De grootste waardering kreeg Duane Allman in 2003 (32 jaar na zijn dood) toen hij in het muziektijdschrift Rolling Stone, na Jimi Hendrix, op de tweede plaats stond in de lijst van de 100 beste gitaristen aller tijden.


Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere