Alice Cooper komt met nieuw Album

Begin volgend jaar komt de 72-jarige Vincent Furnier, die eigenlijk zo heet, met een nieuw album uit. Alice CooperHet album gaat Detroit Stories heten en is een eerbetoon aan de rockscene van Detroit, die ontstond als een reactie op de flowerpower uit Los Angeles. Hij werkt dan ook samen met een aantal muzikanten uit Detroit.
Alice Cooper zit al zo'n 50 jaar in het vak en is vooral bekend van de nummers School's Out, How You Gonna See Me Now en Poison. In 2015 vormde hij samen met de gitarist uit Aerosmith Joe Perry en de acteur Johnny Depp de band The Hollywood Vampires.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere