Detroit legende Alberta Adams overleden

In Detroit als 'Queen of the Blues' bekende staande blueszangeres Alberta Adams is donderdag 25 december op 97 jarige leeftijd overleden.
In de jaren '30 begon ze als tapdanseres en nachtclubzangeres, maarin de jaren '50 werd ze steeds bekender als blueszangere en toerde met onder anderen samen met Duke Ellington , Eddie Vinson , Louis Jordan , Lionel Hampton , en T-Bone Walker.
Pas in de eind jaren '90 en de 21e eeuw kwamen haar soloalbums uit. Zelfs op haar 91e leeftijd kwam er nog het album 'Detroit Is My Home', met Ann Rabson and Thornetta Davis.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere