Drummer Phill Rudd van AC/DC verdacht van het beramen van 2 moorden

ac/dc Phil Rutt

De beroemde Australische rockgroep AC/DC is de laatste tijd veel in het nieuws. Allereerst door de ziekte van oprichter Malcolm Young,  die aan dementie lijdt, maar nu ook door het bijzonder nieuws dat de drummer Phill Rudd wordt verdacht van het beramen van twee (huur)moorden. De 60-jarige rocker moest woensdag 5 november  in de rechtbank van de Nieuw-Zeelandse plaats Tauranga verschijnen. Naast de moordplannen wordt hij beschuldigd van bedreigingen en bezit van cannabis.
Op 2 december komt de groep met een nieuw album “Rock Or Bust”  uit. Phill was laatst ook niet aanwezig toen hiervoor promotiemateriaal werd gemaakt.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere, info@vinyllp.nl