Drummer van AC/DC lijkt de weg kwijt

acdcHet ziet er naar uit, dat drummer Phill Rudd voorlopig niet meer terugkomt bij zijn band AC/DC. Het contact met de andere bandleden is sinds kort verbroken. Dit alles komt door de problemen die zijn ontstaan door de arrestatie van Phill door justitie, waarbij hij werd aangeklaagd voor het beramen van een dubbele moord. Uiteindelijk is deze aanklacht ingetrokken wegens gebrek aan bewijs. Echter, het lijkt erop dat de drummer door drank en drugs de weg wat kwijt is. 
Gitarist Agnus Young vertelde dat de band geen contact meer heeft gehad met Rudd en dat AC/DC gewoon doorgaat met de promotie van het album Rock Or Bust, dat op 28 november verschijnt. “Phil moet dit zelf oplossen. Hij moet alles even op een rijtje zetten, maar wij moeten doorgaan. Het is dus op dit moment nog een vraagteken, maar laat ik het zo zeggen: als we toeren, zal een andere drummer zijn plaats innemen.” Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere, info@vinyllp.nl