AC/DC na 6 jaar weer met nieuw album zonder oprichter Malcolm

acdc-rock-or-bust

Ondanks alle perikelen rondom de drummer Phil Rudd, die in verband wordt gebracht met moorddadige zaken, maar wel alles op dit album heeft ingespeeld en de trieste ziekte (dementie) van oprichter Malcolm Young, komt AC/DC weer uit met een geweldig album: Rock or Bust.
Geweldig, maar wat brengt de toekomst, want zeker Malcolm Young , die je niet meer hoort op dit album, werd geroemd als het stille hart van de groep. Hij werd gezien als een van de beste ritmegitaristen ter wereld, verantwoordelijk voor het kenmerkende AC/DC-geluid. De toekomst zal het leren. Zijn plaats is nu ingenomen door Stevie Young, neef van Malcolm en Angus.
Op dit album zullen de trouw fans het gemis van Malcolm al horen. Misschien is het minder verrassend, minder open. Al met al is het album toch weer echt AC/DC. Geen strijkkwartetten of iets dergelijks: de Aussies blijven trouw aan hun bekende ‘dumb rock’-formule. In ‘Play Ball’, ‘Dogs of War’ of ‘Got Some Rock’n’roll Thunder’ razen ze nog altijd tegen honderdzestig kilometer per uur over de ‘Highway to Hell’. Kortom, echt AC/DC.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere