Axl Rose wordt zanger van AC/DC op tournee

Guns N' Roses-zanger Axl Rose zal tijdens de huidige Rock or Bust-tournee Brian Johnson vervangen, die moet stoppen in verband met ernstige gehoorproblemen.

AC/DC-Axl-RoseBrian Johnson zou anders doof geworden zijn

Eerder werden optredens afgelast omdat Johnson zijn gehoor dreigde te verliezen als hij niet direct zou stoppen met optreden. Johnson is sinds 1980 de leadzanger van de groep. Rose begint op 7 mei als de nieuwe zanger tijdens het Europese tournee van AC/DC. Het is onduidelijk of Johnson na de aankomende tour weer terugkeert of dat Axl Rose een permanente toevoeging zal zijn aan AC/DC. Tijdens het Guns N' Roses-concert op het Coachella-festival in Californië gaf Rose samen met AC/DC-gitarist Angus Young alvast een voorproefje.(zie video)
De zanger zal na de optredens zich weer aansluiten bij Guns N' Roses. De band, die weer bij elkaar is (met Slash) heeft in de zomer een tournee.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere