Einde van AC/DC lijkt nabij

AC/DC-bassist Cliff Williams wil na wereldtournee van de groep eind september met pensioen. Dit is dan het 3e lid van de band binnen 2 jaar die de groep verlaat.

AC/DC

Opperhoofd Angus Young is nu 'de laatste der Mohikanen'

De demetie van gitarist Malcolm Young, waardoor deze in 2014 de groep moest verlaten, de arrestatie en het huisarrest van drummer Phil Rudd, waardoor deze de groep in 2015 verliet en het recent wegvallen van zanger Brian Johnson wegens gehoorproblemen, hebben sporen achtergelaten bij bassist Cliff Williams. Williams toert sinds 1977 de wereld rond met AC/DC, maar voelt dat stoppen nu het juiste moment is.
De bassist zegt daarover: 'Het is de laatste veertig jaar mijn leven geweest, maar na deze tour stop ik met optreden en opnemen. Het verlies van Malcolm en de gebeurtenissen met Phil en Brian maken het anders. Ik voel van binnen dat dit de juiste beslissing is.'
Wanneer bassist Cliff Williams de band zal verlaten, is gitarist Angus Young het enige originele lid nog van de band.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere