AC/DC komt met nieuw album

Eind september bevestigde AC/DC , dat al vanaf 1973 bestaat, de terugkeer van oud-bandleden Brian Johnson, Phil Rudd en Cliff Williams. Toen deden ook geruchten over een nieuw album de ronde.
Het album is vanaf 13 november te verkrijgen op cd, vinyl en als download. De single Shot In The Dark is vanaf woensdag al beschikbaar.

Het is voor het eerst in zes jaar dat de hardrockband rond leadgitarist Angus Young met nieuwe muziek uitpakt. Het tot nu toe laatste album, ‘Rock or Bust’, kwam in 2014 uit.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere