Rosie? Who the fuck is Rosie?

Het AC/DC nummer Whole Lotta Rosie schijnt over een dame van lichte zeden te gaan waar Bon Scott(voormalig zanger van AC/DC)foto in de rosse buurt van Tasmanië helemaal idolaat van was. Er zijn veel geruchten over deze Rosie; zo zou ze 120 kg wegen(Whole Lotta Rosie). De echte Rosie is echter nooit onthuld.
De verhalen van Bon Scott waren niet altijd betrouwbaar. In 1980 stierf hij in een auto van een vriend na overmatig alcoholgebruik. Bij het mediabericht over zijn dood werd vermeld dat de alcohol in zijn bloed het equivalent was van 24 flessen wijn.


Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere