Abba komt volgens oud-sessiegitarist met nieuw album uit

AbbaABBA zal komend najaar een nieuw album uitbrengen, aldus voormalig sessiegitarist van de band Janne Schaffer. Dat vertelt Schaffer in een gesprek met gitarist Joe Matera op YouTube, waarin ze terugkijken op zijn carrière en zijn nieuwe muziek bespreken.
Schaffer, die naar eigen zeggen zo'n vijftig nummers met de band heeft gemaakt, is niet te horen op het nieuwe album. Zijn focus zou momenteel meer op zijn solocarrière komen te liggen. Op het album was het vaste bandlid Lasse Wellander te horen.
De Zweedse band kondigde in het voorjaar van 2018 al vijf nieuwe nummers aan.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere