Abba brengt na 35 jaar nieuwe muziek uit

Anni-Frid Lyngstad (72), Agnetha Fältskog (68), Björn Ulvaeus (73) en Benny Andersson (71) willen de krachten weer bundelen en als groep weer nieuwe nummers uitbrengen.

Supergroep

AbbaDe groep was in de jaren 70 een echter supergroep en verkocht miljoenen platen. Naast het bekende songfestivalnummer Waterloo scoorde de band grote hits met nummers als Dancing QueenSuper Trouper, The Winner takes it all en zo zijn er nog wel 10 bekende hits. De groep ging in 1982 uit elkaar. Abba kwam daarna nog meerdere keren als groep bij elkaar, onder meer bij de première van de musical Mamma Mia!, waar in 2008 ook een film van werd gemaakt. In 2016 trad de groep na lange tijd weer samen op. De opvolger van de film Mamma Mia: Here We Go Again! komt met Cher in de zomer van 2018 uit.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere, info@vinyllp.nl