Abba brengt speciale editie van The Album uit

ABBA brengt na 40 jaar The Album in verschillende speciale edities opnieuw uit.

Speciale vinyl versie en single box op de markt

AbbaEr komt een vinylversie op 45 toeren van The Album uit. Deze versie wordt volgens een speciaal procedé geperst. Om alle songs toch op de plaat te krijgen, wordt The Album als dubbel-lp uitgebracht. Daarnaast komt er een singelbox uit met de drie hits van het album. Het gaat om Take A Chance On Me, The Name Of The Game en Eagle. De singeltjes worden op gekleurd vinyl geperst. Ze worden daarnaast ook afzonderlijk als picture disc uitgebracht.
Abba is tevens bezig met een virtuele reunie. De bedoeling is dat een band dan optreedt met hologrammen van de vier leden. De concertreeks zou in 2019 moeten starten.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere