Bee Gees - Main Course

Speciale prijs € 10,00 Normale prijs € 10,95
Op voorraad
SKU
MWS005579
Kwaliteit
Prachtig
Hoes heeft gebruikssporen en slijtage, maar ziet er nog zeer goed uit. Wel irritante plakker(s) op hoes. Schitterend vinyl met minimale gebruikssporen. Hoes heeft kleine beschadiging (voor- en achterkant.)
Meer informatie
Artiest Bee Gees
Aantal units 1
Genre Pop, Rock
Kwaliteit vinyl EX     Uitleg : Klik hier
Kwaliteit hoes VG+
Kwaliteit label EX
soort Gebruikt
Kwaliteit score (1...10) 7.7
Kwaliteit van album Prachtig
Tracks Nights On Broadway 4:32
Jive Talkin' 3:43
Wind Of Change 4:54
Songbird 3:35
Fanny (Be Tender With My Love) 4:02
All This Making Love 3:03
Country Lanes 3:29
Come On Over 3:26
Edge Of The Universe 5:21
Baby As You Turn Away 4:23

Bee Gees - Main Course

The Bee Gees waren een muzikale groep opgericht in 1958. line-up van de groep bestond uit broers Barry, Robin en Maurice Gibb.
In een carrière die meer dan vier decennia heeft geduurd, de Bee Gees verkocht meer dan 220 miljoen platen wereldwijd , waardoor ze tot de best verkochte muziek-artiesten aller tijden. Barry, Maurice en Robin Gibb ervaren commerciële droge periodes, en critici vaak ontslagen hen. Maar hun songs hebben vast te zitten in het publieke bewustzijn - vooral de fenomenale disco crossover succes van hun Saturday Night Fever tijdperk en modern romantisch normen die zij eerder hadden gemaakt - en de Bee Gees veelzijdigheid en talent voor het maken van treffers leverde hen een late kritische respect.
Ze werden opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame in 1997; de presentator van de prijs aan '' Britain' s eerste familie van de harmonie '' was Brian Wilson, de historische leider van de Beach Boys, een 'familie act '' ook met drie harmoniseren broers. The Bee Gees' Hall of Fame citaat zegt: '' Alleen Elvis Presley, The Beatles, Michael Jackson, Garth Brooks en Paul McCartney hebben de Bee Gees outsold. ''

Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere, info@vinyllp.nl