Bee Gees - Horizon

Speciale prijs € 7,00 Normale prijs € 8,95
Op voorraad
SKU
MWS004510
Kwaliteit
Voldoende tot goed
Wel irritante plakker(s) op hoes. Helaas wat geschreven tekst op de cover. Vinyl heeft duidelijke haarlijnen en wat krasjes. Speelt echter nog goed. Polydor 184 122. Plakband om hoes voor versteviging.
Meer informatie
Artiest Bee Gees
Aantal units 1
Genre Pop, Rock
Kwaliteit vinyl VG     Uitleg : Klik hier
Kwaliteit hoes VG
Kwaliteit label EX
Kwaliteit score (1...10) 6.2
Kwaliteit van album Voldoende tot goed

Bee Gees - Horizon

The Bee Gees waren een muzikale groep opgericht in 1958. line-up van de groep bestond uit broers Barry, Robin en Maurice Gibb.
In een carrière die meer dan vier decennia heeft geduurd, de Bee Gees verkocht meer dan 220 miljoen platen wereldwijd , waardoor ze tot de best verkochte muziek-artiesten aller tijden. Barry, Maurice en Robin Gibb ervaren commerciële droge periodes, en critici vaak ontslagen hen. Maar hun songs hebben vast te zitten in het publieke bewustzijn - vooral de fenomenale disco crossover succes van hun Saturday Night Fever tijdperk en modern romantisch normen die zij eerder hadden gemaakt - en de Bee Gees veelzijdigheid en talent voor het maken van treffers leverde hen een late kritische respect.
Ze werden opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame in 1997; de presentator van de prijs aan '' Britain' s eerste familie van de harmonie '' was Brian Wilson, de historische leider van de Beach Boys, een 'familie act '' ook met drie harmoniseren broers. The Bee Gees' Hall of Fame citaat zegt: '' Alleen Elvis Presley, The Beatles, Michael Jackson, Garth Brooks en Paul McCartney hebben de Bee Gees outsold. ''

Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere, info@vinyllp.nl