Bee Gees - Best of Bee gees

Special Price € 12,85 Normale prijs € 15,10
Op voorraad
SKU
MWS1000179
Kwaliteit
Lijkt wel nieuw
Hoes heeft minimale gebruikssporen. 2 grote haarlijnen op vinyl. Dus misschien EX-.
Meer informatie
Artiest Bee Gees
Aantal units 1
Genre Pop, Rock
Kwaliteit hoes EX
Kwaliteit vinyl EX     Uitleg : Klik hier
Kwaliteit label EX
Soort Gebruikt
Kwaliteit score (1...10) 8
Kwaliteit van album Lijkt wel nieuw
Tracks Holiday 2:52
I've Gotta Get A Message To You 2:59
I Can't See Nobody 3:43
Words 3:13
I Started A Joke 3:04
Spicks And Specks 2:52
First Of May 2:48
World 3:12
Massachusetts 2:22
To Love Somebody 2:58
Every Christian Lion Hearted Man Will Show You 3:32
New York Mining Disaster 2:09

Bee Gees - Best of Bee gees

De Bee Gees waren een muzikale groep opgericht in 1958. De opstelling van de groep bestond uit de broers Barry, Robin en Maurice Gibb.
In een carrière die meer dan vier decennia duurde, verkocht de Bee Gees meer dan 220 miljoen platen over de hele wereld , rangschikkende hen onder de best-selling muziekkunstenaars aller tijden. Barry, Maurice en Robin Gibb hadden te maken met commerciële droge periodes en critici wezen hen vaak af. Maar hun liedjes hebben vastgehouden in het publieke bewustzijn - met name het fenomenale disco crossover-succes van hun Saturday Night Fever-tijdperk en de moderne romantische normen die ze eerder hadden gecreëerd - en de veelzijdigheid en vaardigheid van Bee Gees voor het maken van hits hebben hen een laattijdig kritisch respect opgeleverd.
Ze werden in 1997 opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame; de presentator van de prijs voor ' Groot-Brittannië's eerste familie van harmonie ' was Brian Wilson, de historische leider van de Beach Boys, een ' gezinsact ' met ook drie harmoniserende broers. Het citaat van de Ereges 'Hall of Fame zegt:' Alleen Elvis Presley, The Beatles, Michael Jackson, Garth Brooks en Paul McCartney hebben de Bee Gees buiten beschouwing gelaten. '

Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere