Bee Gees - Bee Gees For Ever

Aanbiedingsprijs € 7,00 Normale prijs € 9,15
Niet op voorraad
Artikelcode
MWS000039
Kwaliteit
Voldoende tot goed
2dehands vinyl. dubbel lp
Herkomst : DE. KARUSSELL 2674 5
Meer informatie
Artiest Bee Gees
Aantal units 2
Genre Pop, Rock
Kwaliteit vinyl VG+     Uitleg : Klik hier
Kwaliteit hoes VG
Kwaliteit label VG+
Kwaliteit score (1...10) 6.7
Kwaliteit van album Voldoende tot goed

Bee Gees - Bee Gees For Ever

De Bee Gees waren een muzikale groep opgericht in 1958. De opstelling van de groep bestond uit de broers Barry, Robin en Maurice Gibb.
In een carrière die meer dan vier decennia duurde, verkocht de Bee Gees meer dan 220 miljoen platen over de hele wereld , rangschikkende hen onder de best-selling muziekkunstenaars aller tijden. Barry, Maurice en Robin Gibb hadden te maken met commerciële droge periodes en critici wezen hen vaak af. Maar hun liedjes hebben vastgehouden in het publieke bewustzijn - met name het fenomenale disco crossover-succes van hun Saturday Night Fever-tijdperk en de moderne romantische normen die ze eerder hadden gecreëerd - en de veelzijdigheid en vaardigheid van Bee Gees voor het maken van hits hebben hen een laattijdig kritisch respect opgeleverd.
Ze werden in 1997 opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame; de presentator van de prijs voor '' Groot-Brittannië's eerste familie van harmonie '' was Brian Wilson, de historische leider van de Beach Boys, een '' gezinsact '' met ook drie harmoniserende broers. Het citaat van de Ereges 'Hall of Fame zegt:' Alleen Elvis Presley, The Beatles, Michael Jackson, Garth Brooks en Paul McCartney hebben de Bee Gees buiten beschouwing gelaten. '

Vinyl LP
Klavergriend 83 1356 KE Almere Flevoland
036-7851885 info@vinyllp.nl