Beatles - Past Master - Volumes One & Two

Aanbiedingsprijs € 47,25 Normale prijs € 55,60
Niet op voorraad
Artikelcode
MWS004620
Kwaliteit
Lijkt wel nieuw
Vinyl is schitterend. Klaphoes heeft wat vlekken op binnenkant en achterkant en iets ringwear. Misschien EX-.
Meer informatie
Artiest Beatles
Aantal units 2
Genre Pop, Rock
Kwaliteit vinyl NM     Uitleg : Klik hier
Kwaliteit hoes EX
Kwaliteit label NM
Kwaliteit score (1...10) 8.7
Kwaliteit van album Lijkt wel nieuw
Tracks Love Me Do 2:23
From Me To You 1:57
Thank You Girl 2:04
She Loves You 2:21
I'll Get You 2:05
I Want To Hold Your Hand 2:26
This Boy 2:16
Komm, Gib Mir Deine Hand 2:26
Sie Liebt Dich 2:19
Long Tall Sally 2:03
I Call Your Name 2:09
Slow Down 2:56
Matchbox 1:58
I Feel Fine 2:19
She's A Woman 3:03
Bad Boy 2:02
Yes It Is 2:42
I'm Down 2:31
Day Tripper
We Can Work It Out
Paperback Writer
Rain
Lady Madonna
The Inner Light
Hey Jude
Revolution
Get Back
Don't Let Me Down
The Ballad Of John And Yoko
Old Brown Shoe
Across The Universe
Let It Be
You Know My Name (Look Up The Number)

Beatles - Past Master

De Beatles waren een iconische rockgroep uit Liverpool, Engeland. Ze worden vaak aangehaald als de commercieel meest succesvolle en alom geprezen band in de moderne geschiedenis, met innovatieve muziek, een culturele impact dat hielp bepalen de jaren 1960 en een enorme invloed op de muziek die nog steeds voelbaar. Op dit moment, The Beatles zijn een van de twee muzikale acts op meer dan 1 miljard platen te verkopen, met slechts Elvis Presley, die in staat zijn om dezelfde prestatie te bereiken.
Na de verovering van Europa, met succesvolle tournees naar Duitsland en Zweden, de Beatles leidde het midden van de jaren 1960 musical 'Britse invasie' in de Verenigde Staten. Hoewel hun eerste muzikale stijl is geworteld in de jaren 1950 rock and roll en van eigen bodem skiffle, de groep onderzocht een grote verscheidenheid aan muzikale stijlen, waaronder Psychedelic Rock, Experimenteel, Ballads, Westerse en Indiase klassieke onder anderen. Hun kleren, kapsels, en uitspraken maakte ze trendsetters, terwijl hun groeiend maatschappelijk bewustzijn zagen hun invloed uit te breiden naar de sociale en culturele revoluties van de jaren 1960.
Vroeg op, de band bestond uit George Harrison, John Lennon, Paul McCartney, Stuart Sutcliffe en Pete Best. De band kreeg zijn eerste grote break spelen in Hamburg, Duitsland, op een nogal louche nachtclubs, te beginnen in 1960. Terwijl in Duitsland, ontmoetten ze ook Klaus Voormann, die later zou het ontwerp van de cover van 1966 album Revolver van de groep. Stuart bleef in Duitsland na de anderen besloten terug te keren naar Engeland, en werd verloofd met collega-kunstenaar Astrid Kirchherr, alleen om een ​​paar jaar later aan een hersenbloeding sterven.
The Beatles hebben meer nummer een albums op de Britse hitlijsten gehad en verkocht meer singles in het Verenigd Koninkrijk dan enige andere handeling. Volgens de RIAA, zijn ze de best verkopende band in de Verenigde Staten, met 177 miljoen geteste apparatuur. In 2008 heeft de groep bovenaan de lijst van de all-time meest succesvolle 'Hot 100' kunstenaars Billboard magazine. Vanaf 2013, zij houden het record voor de meeste nummer één hits op de Hot 100 chart met 20. Ze 7 Grammy Awards, een Academy Award voor Best Original Song Score en 15 Ivor Novello Awards hebben ontvangen. Gezamenlijk opgenomen in compilatie van de 20e eeuw de 100 meest invloedrijke mensen Time magazine, de Beatles zijn de best verkopende band in de geschiedenis, met EMI Records het schatten van de verkoop van meer dan een miljard stuks. In 2004, Rolling Stone gerangschikt The Beatles als de beste artiest aller tijden.

Vinyl LP
Klavergriend 83 1356 KE Almere Flevoland
0634267103 info@vinyllp.nl