Beatles - Greatest Hits Live On Air 1963-64 (gekleurd/coloured Vinyl)

Speciale prijs € 27,05 Normale prijs € 31,65
Op voorraad
SKU
MWS005592
Kwaliteit
Nieuw
Meer informatie
Artiest Beatles
Aantal units 1
Ean 5060420341010
Genre Pop, Rock
Kwaliteit vinyl M     Uitleg : Klik hier
Kwaliteit hoes M
Kwaliteit label M
soort Nieuw
Kwaliteit score (1...10) 10
Kwaliteit van album Nieuw
Tracks A1 Hard Day's Night
A2 Things We Said Today
A3 You Can't Do That
A4 If I Fell
A5 Long Tall Sally
A6 I Saw Her Standing There
A7 Misery
A8 I'm Talking About You
A9 Please Please Me
A10 Hippy Hippy Shake
B1 I'll Get You
B2 From Me To You
B3 This Boy
B4 All My Loving
B5 I Want To Hold Your Hand
B6 She Loves You
B7 Till There Was You
B8 Can't Buy Me Love
B9 Twist And Shout
B10 Too Much Monkey Business

Beatles - Greatest Hits Live On Air 1963-64 (gekleurd/coloured Vinyl)

De Beatles waren een iconische rockgroep uit Liverpool, Engeland. Ze worden vaak aangehaald als de commercieel meest succesvolle en alom geprezen band in de moderne geschiedenis, met innovatieve muziek, een culturele impact dat hielp bepalen de jaren 1960 en een enorme invloed op de muziek die nog steeds voelbaar. Op dit moment, The Beatles zijn een van de twee muzikale acts op meer dan 1 miljard platen te verkopen, met slechts Elvis Presley, die in staat zijn om dezelfde prestatie te bereiken.
Na de verovering van Europa, met succesvolle tournees naar Duitsland en Zweden, de Beatles leidde het midden van de jaren 1960 musical 'Britse invasie' in de Verenigde Staten. Hoewel hun eerste muzikale stijl is geworteld in de jaren 1950 rock and roll en van eigen bodem skiffle, de groep onderzocht een grote verscheidenheid aan muzikale stijlen, waaronder Psychedelic Rock, Experimenteel, Ballads, Westerse en Indiase klassieke onder anderen. Hun kleren, kapsels, en uitspraken maakte ze trendsetters, terwijl hun groeiend maatschappelijk bewustzijn zagen hun invloed uit te breiden naar de sociale en culturele revoluties van de jaren 1960.
Vroeg op, de band bestond uit George Harrison, John Lennon, Paul McCartney, Stuart Sutcliffe en Pete Best. De band kreeg zijn eerste grote break spelen in Hamburg, Duitsland, op een nogal louche nachtclubs, te beginnen in 1960. Terwijl in Duitsland, ontmoetten ze ook Klaus Voormann, die later zou het ontwerp van de cover van 1966 album Revolver van de groep. Stuart bleef in Duitsland na de anderen besloten terug te keren naar Engeland, en werd verloofd met collega-kunstenaar Astrid Kirchherr, alleen om een ​​paar jaar later aan een hersenbloeding sterven.
The Beatles hebben meer nummer een albums op de Britse hitlijsten gehad en verkocht meer singles in het Verenigd Koninkrijk dan enige andere handeling. Volgens de RIAA, zijn ze de best verkopende band in de Verenigde Staten, met 177 miljoen geteste apparatuur. In 2008 heeft de groep bovenaan de lijst van de all-time meest succesvolle 'Hot 100' kunstenaars Billboard magazine. Vanaf 2013, zij houden het record voor de meeste nummer één hits op de Hot 100 chart met 20. Ze 7 Grammy Awards, een Academy Award voor Best Original Song Score en 15 Ivor Novello Awards hebben ontvangen. Gezamenlijk opgenomen in compilatie van de 20e eeuw de 100 meest invloedrijke mensen Time magazine, de Beatles zijn de best verkopende band in de geschiedenis, met EMI Records het schatten van de verkoop van meer dan een miljard stuks. In 2004, Rolling Stone gerangschikt The Beatles als de beste artiest aller tijden.

Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere, info@vinyllp.nl