Beach Boys - Spirits Of Rock, The Beach Boys Including The Definite Album

Aanbiedingsprijs € 7,00 Normale prijs € 8,55
Niet op voorraad
Artikelcode
572
Kwaliteit
Zeer goed
2dehands vinyl. Openklappende hoes. Vreemde uitvoering. Bovema EMI Holland
Herkomst : NLD. CAPITOL?
Meer informatie
Artiest Beach Boys
Aantal units 1
Genre Pop, Rock
Kwaliteit vinyl VG+     Uitleg : Klik hier
Kwaliteit hoes VG+
Kwaliteit label VG+
Kwaliteit score (1...10) 7
Kwaliteit van album Zeer goed
Tracks Kant 1 :
God only knows
Do it again
Cottonfields
Break away
I can hear music
Then I kissed her

Kant 2 :
Sloop John B
Wild honey
Darlin'
Good vibrations
Bluebirds over the mountain
Heroes and Villains.

Beach Boys - Spirits Of Rock, The Beach Boys Including The Definite Album

The Beach Boys, opgericht in Hawthorne, Californië in 1961, zijn een Amerikaanse pop- en rockband, algemeen beschouwd als een van de meest invloedrijke groepen van de jaren '60. De bekendste line-up van de groep bestond uit Brian, Dennis en Carl Wilson, hun neef Mike Love en vriend Al Jardine.
Bekend als '' America's Band '', ze zijn gemakkelijk te herkennen aan hun complexe vocale harmonieën. In het begin nam ze muziek op die gericht was op de Californische jeugdcultuur, halverwege het decennium verlegden ze hun aandacht naar melancholische orkestrale pop en bleven ze experimenteren met andere genres. Met de release van Endless Summer uit 1974 werden ze een populairder tournee en speelden ze hun grootste hits. Ze hebben 36 Billboard Top 40-hits (waaronder vier # 1-singles) opgenomen, hebben meer dan 100 miljoen verkopen gehad en zijn in 1988 opgenomen in de Rock and Roll Eregalerij.
De groep heeft meer dan tachtig liedjes in kaart gebracht over de hele wereld , waarvan zesendertig United States Top 40 hits (de meeste van een Amerikaanse rockband), waarvan er vier de nummer één in de Billboard Hot 100-hitlijst bereiken. De Beach Boys hebben wereldwijd meer dan 100 miljoen platen verkocht en staan genoteerd op nummer 12 op de lijst van '100 Greatest Artists of All Time' van het tijdschrift Rolling Stone 2004.

Vinyl LP
Klavergriend 83 1356 KE Almere Flevoland
0634267103 info@vinyllp.nl