Anouk - Urban Solitude

Special Price € 18,90 Normale prijs € 19,85
Op voorraad
SKU
2E3887
Kwaliteit
Nieuw
180GR./6P BOOKLET/500 COPIES MOSS GREEN COLOURED VINYL
Meer informatie
Artiest Anouk
Aantal units 1
Ean 0602455508959
Genre Pop, Rock
Kwaliteit hoes M
Kwaliteit vinyl M     Uitleg : Klik hier
Kwaliteit label M
Soort Nieuw
Kwaliteit score (1...10) 10
Kwaliteit van album Nieuw
Tracks In the Sand
Don't
R U Kiddin' Me
Tom Waits
Urban Solitude
U Being U
Michel
The Dark
My Best Wasn't Good Enough
It Wasn't Me
Cry
Body Brain
My Friend

Anouk - Urban Solitude

Anouk, geboren als Anouk Teeuwe, is een Nederlandse zangeres en songwriter die bekend staat om haar krachtige stem en veelzijdige muzikale stijl. Ze werd geboren op 8 april 1975 in Den Haag, Nederland. Anouk brak door in de jaren 90 met haar debuutsingle "Nobody's Wife" en heeft sindsdien een indrukwekkende carrière opgebouwd.

Anouk's muziek varieert van rock tot pop, soul en blues, en haar teksten zijn vaak persoonlijk en emotioneel geladen. Ze heeft een unieke stem met een groot bereik en kan moeiteloos schakelen tussen verschillende muziekstijlen. Haar albums hebben succes gehad in zowel Nederland als internationaal en hebben meerdere hits voortgebracht.

Anouk staat bekend om haar authentieke en onafhankelijke houding. Ze is een gerespecteerde artiest in de Nederlandse muziekscene en heeft verschillende prijzen en onderscheidingen ontvangen voor haar werk. Haar optredens worden gekenmerkt door haar krachtige vocale prestaties en haar sterke podiumaanwezigheid. In 2013 vertegenwoordigde ze Nederland op het Eurovisie Songfestival met het nummer ' Birds'.

Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere