Alice In Chains - Dirt

Special Price € 31,60 Normale prijs € 33,20
Op voorraad
SKU
3D7037
Kwaliteit
Nieuw

Bij nieuwe albums kunnen wij helaas niet granderen, dat de foto van de hoes precies overeenkomt met de werkelijke hoes.

Meer informatie
Artiest Alice In Chains
Aantal units 2
Ean 0194399535417
Genre Pop, Rock
Kwaliteit hoes M     Uitleg : Klik hier
Kwaliteit vinyl M
Kwaliteit label M
Soort Nieuw
Kwaliteit score (1...10) 10
Kwaliteit van album Nieuw
Tracks Them Bones
Dam That River
Rain When I Die
Down In a Hole
Sickman
Rooster
Junkhead
Dirt
God Smack
Untitled
Hate To Feel
Angry Chair
Would?

Alice In Chains - Dirt

Alice in Chains is een invloedrijke Amerikaanse rockband die bekend staat om hun unieke geluid en donkere, introspectieve teksten. De band werd opgericht in 1987 in Seattle, Washington, en bestaat uit de leden Jerry Cantrell, William DuVall, Mike Inez en Sean Kinney.

Alice in Chains wordt vaak geassocieerd met de grungebeweging in de jaren '90, samen met bands als Nirvana, Soundgarden en Pearl Jam. Hun muziek combineert elementen van alternatieve rock, heavy metal en psychedelische rock, wat resulteert in een rauwe en intense sound.

Het succes van Alice in Chains kwam met albums zoals "Dirt" uit 1992 en "Jar of Flies" uit 1994, die beide lovende kritieken ontvingen. Hun kenmerkende harmonieën tussen de zang van Jerry Cantrell en de late zanger Layne Staley gaven de band een herkenbaar geluid.

Helaas kampte de band met persoonlijke problemen, waaronder drugsverslavingen, wat leidde tot het overlijden van Layne Staley in 2002. Ondanks deze tragedie heeft Alice in Chains de draad weer opgepakt met zanger William DuVall, en blijven ze nieuwe muziek uitbrengen en optreden voor hun loyale fanbase.

Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere