Abba - Abba

Special Price € 13,95 Normale prijs € 16,25
Op voorraad
SKU
MWS900697
Kwaliteit
Prachtig
Voor de leeftijd nog een zeer goede hoes.Mooi vinyl. Onder speciale lamp zie je wel redelijk wat gebruikssporen en haarlijnen, maar dat is absoluut niet storend.

Bij nieuwe albums kunnen wij helaas niet granderen, dat de foto van de hoes precies overeenkomt met de werkelijke hoes.

Meer informatie
Artiest Abba
Aantal units 1
Genre Pop, Rock
Kwaliteit hoes VG+     Uitleg : Klik hier
Kwaliteit vinyl VG+
Kwaliteit label EX
Soort Gebruikt
Kwaliteit score (1...10) 7.1
Kwaliteit van album Prachtig
Tracks Mamma Mia 3:32
Hey, Hey Helen 3:16
Tropical Loveland 3:05
SOS 3:22
Man In The Middle 3:00
Bang-A-Boomerang 2:50
I Do, I Do, I Do, I Do, I Do 3:15
Rock Me 3:03
Intermezzo No. 1 3:48
I've Been Waiting For You 3:39
So Long 3:06

Abba - Abba

ABBA was een legendarische Zweedse popgroep die in 1972 werd gevormd. De bandleden bestonden uit Agnetha Fältskog, Björn Ulvaeus, Benny Andersson en Anni-Frid Lyngstad. Met hun aanstekelijke hits en kenmerkende geluid veroverde ABBA de wereld met hun onweerstaanbare popmuziek.

De muziek van ABBA kenmerkt zich door catchy melodieën, harmonieuze vocalen en aanstekelijke ritmes. Ze creëerden een unieke sound door invloeden uit pop, rock, disco en Europese schlagers te combineren. Nummers als "Dancing Queen", "Mamma Mia" en "Waterloo" werden wereldwijde hits en staan nog steeds bekend als tijdloze klassiekers.

Naast hun commerciële succes stonden de harmonieuze stemmen van Agnetha en Anni-Frid en de muzikale talenten van Björn en Benny centraal in het succes van ABBA. Ze schreven hun eigen nummers en waren bekend om hun meeslepende en emotionele songwriting.

ABBA's populariteit piekte tijdens de jaren '70 en '80, maar hun muziek heeft de tand des tijds doorstaan en blijft geliefd bij generaties fans over de hele wereld. Hun onweerstaanbare hits, energieke optredens en iconische outfits hebben hen tot een van de meest succesvolle popgroepen aller tijden gemaakt.

Hoewel de band in 1983 uit elkaar ging, is ABBA nooit vergeten. In 2018 kondigden ze aan dat ze weer zouden gaan optreden en nieuwe muziek zouden uitbrengen, wat tot grote opwinding en verwachtingen heeft geleid bij fans wereldwijd. De tijdloze muziek en het blijvende erfgoed van ABBA zullen altijd worden geassocieerd met vreugde, plezier en onvergetelijke popmuziek.

Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere