A-Ha - Headlines & Deadlines

Special Price € 27,05 Normale prijs € 28,40
Op voorraad
SKU
W03267
Kwaliteit
Nieuw
THE HITS OF A-HA
Meer informatie
Artiest A-Ha
Aantal units 1
Ean 0603497860173
Genre Pop, Rock
Kwaliteit hoes M
Kwaliteit vinyl M     Uitleg : Klik hier
Kwaliteit label M
Soort Nieuw
Kwaliteit score (1...10) 10
Kwaliteit van album Nieuw
Tracks Take on Me
Cry Wolf
Touchy!
You Are the One (Remix)
Manhattan Skyline
The Blood That Moves the Body
Hunting High and Low (Remix)
Move to Memphis
I've Been Losing You
The Living Daylights
Crying in the Rain
I Call Your Name
Stay on These Roads
The Sun Always Shines on TV

A-Ha - Headlines & Deadlines

A-Ha, een Noorse band opgericht in 1982, heeft de muziekwereld veroverd met hun unieke synthpop-geluid en onvergetelijke hits. Met de kenmerkende stem van Morten Harket, het meeslepende gitaarspel van Paul Waaktaar-Savoy en de melodieuze keyboards van Magne Furuholmen, creëerde A-Ha een onmiskenbare sound.

De band brak wereldwijd door met hun iconische nummer "Take On Me", een hit die het symbool werd van de jaren '80. Het nummer werd gekenmerkt door zijn aanstekelijke refrein, de onderscheidende videoclip en de karakteristieke falsetto-zang van Harket.

A-Ha bracht vele andere succesvolle nummers uit, waaronder "The Sun Always Shines on TV" en "Hunting High and Low". Hun muziek combineerde catchy popmelodieën met diepgaande teksten, waardoor ze zowel commercieel succes als artistieke erkenning behaalden.

Ondanks enkele onderbrekingen in hun carrière, heeft A-Ha consistent nieuwe muziek uitgebracht en wereldwijd getourd. Ze hebben bewezen dat ze een tijdloze aantrekkingskracht hebben en blijven geliefd bij zowel hun trouwe fans als nieuwe generaties muziekliefhebbers.

Met hun unieke geluid en onuitwisbare bijdrage aan de popmuziek heeft A-Ha een blijvende erfenis achtergelaten die hen tot een van de meest succesvolle bands uit de jaren '80 en daarbuiten maakt.

Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere