Cure - Japanese Whispers

Speciale prijs € 13,25 Normale prijs € 15,95
Niet op voorraad
SKU
899
Kwaliteit
Lijkt wel nieuw
2dehands vinyl. Perfect album. Lijkt wel nieuw (Alles NM-). Hoes iets slijtage en gebruikssporen. Vinyl zeer dunne haarlijntjes (haast niet te zien)
Herkomst : NLD. POLYDOR?
Meer informatie
Artiest Cure
Aantal units 1
Genre Pop, Rock
Kwaliteit vinyl EX     Uitleg : Klik hier
Kwaliteit hoes EX
Kwaliteit label EX
Kwaliteit score (1...10) 8
Kwaliteit van album Lijkt wel nieuw
Tracks Kant 1 :
Let's Go to Bed
The Dream
Just One Kiss
The Upstairs Room

Kant 2 :
The Walk
Speak My Language
Lament
The Lovecats

Cure - Japanese Whispers

The Cure is een Engelse rockband gevormd in 1976 in Crawley, West Sussex. De band heeft verschillende line-up veranderingen ondergaan, waarbij frontman, vocalist, gitarist en belangrijkste songwriter Robert Smith het enige constante lid was. The Cure begon voor het eerst met het uitbrengen van muziek in de late jaren 1970 met zijn debuutalbum Three Imaginary Boys (1979); dit, samen met enkele vroege singles, plaatste de band als onderdeel van de post-punk en nieuwe golfbewegingen die waren ontstaan in de nasleep van de punkrockrevolutie in het Verenigd Koninkrijk. In het begin van de jaren tachtig hielp de steeds donkerder wordende en gekwelde muziek van de band mee aan het gothic-rockgenre.
Tegen het begin van de jaren negentig waren The Cure een van de populairste alternatieve rockbands ter wereld. De band heeft naar schatting 27 miljoen albums verkocht vanaf 2004. The Cure heeft in de loop van hun carrière dertien studioalbums, tien EP's en meer dan dertig singles uitgebracht, met een veertiende studioalbum in de maak.

Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere, info@vinyllp.nl